Trainen

Helaas geen officiële wedstrijden maar wel fijn kunnen trainen

Afgelopen 3 weken Oostenrijk helaas geen formele Nederlandse wedstrijd kunnen doen. Deze zijn allemaal niet doorgegaan. Wel hebben we mee mogen doen met een Oostenrijkse wedstrijd en heeft RS skiteam twee wedstrijden georganiseerd wat erg goed geregeld was. Heel veel dank voor hun inzet.

De eerste wedstrijd van RS moest ik teruglopen in de eerste run waardoor ik veel tijd verloren had en zelfs met een super tweede run net 4de geworden. Buiten het podium maar wel goed kunnen skiën. Hun 2de wedstrijd was een mooie Reuzeslalom en hier 3de geworden. Bij de lokale Oostenrijkse wedstrijd helaas een Did not finish 🙁

Nu weer twee weken in Nederland en dan terug voor weer een weekje trainen in Oostenrijk.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.