Over mij

Mijn naam is Ruben Loos en ik ben geboren in 2009. Ik ben opgegroeid in Hilversum. Als voorbereiding op een week in de sneeuw mocht ik 6 skilessen op een borstelbaan toen ik 5 jaar was. Dat heb ik geweten. Eenmaal in Oostenrijk geen Kinderland meer voor mij. Mijn eerste lift was meteen een stoeltjeslift de berg op. Mijn eerste afdaling meteen een rode piste. Mijn passie voor het skiën was geboren. Na nog twee jaar les op de borstelbaan in Huizen bij de Wolfskamer werd ik gevraagd om in het wedstrijdteam te komen.

Vanaf begin 2016, ik was toen net 7, trainde ik al 3 keer per week op de baan met het wedstrijdteam. Ook 1 keer per week een fysieke training. En 1 keer per jaar een trainingsweek in Oostenrijk. Mijn allereerste nationale Puntenwedstrijd was in maart 2016 en eindigde ik meteen op een 2de plaats.

Mijn passie is inmiddels wedstrijd skiën in de sneeuw waarbij in Train bij Snowsports Academy Racing (SAR). Wedstrijden in de sneeuw doe ik in binnenland (sneeuwhal) en buitenland.

Ik wil mij graag elk jaar verder ontwikkelen en zal daarvoor nog meer moeten trainen. Dit is elke vakantie in de sneeuw in Oostenrijk en buiten de vakantie om ook nog een aantal weken. Zelfs in de Zomervakantie training ik nog in de sneeuwhal. Daarbij zal ik ook meer fysieke training moeten doen.

Ook al is het skiën heel belangrijk vind ik het ook superleuk om met vriendjes te spelen. Dan speel ik wel het liefste buiten.

Mijn hobby’s naast het skiën zijn mountainbiken en surfen en skaten en doe ik aan kickboxen. Verder speel ik graag op de PlayStation.