Over mij

Mijn naam is Ruben Loos en ik ben geboren in 2009. Ik ben opgegroeid in Hilversum. Als voorbereiding op een week in de sneeuw mocht ik 6 skilessen op een borstelbaan toen ik 5 jaar was. Dat heb ik geweten. Eenmaal in Oostenrijk geen Kinderland meer voor mij. Mijn eerste lift was meteen een stoeltjeslift de berg op. Mijn eerste afdaling meteen een rode piste. Mijn passie voor het skiën was geboren. Na nog twee jaar les op de borstelbaan in Huizen bij de Wolfskamer werd ik gevraagd om in het wedstrijdteam te komen.

Vanaf begin 2016, ik was toen net 7, train ik 3 keer per week op de baan met het wedstrijdteam. Ook 1 keer per week een fysieke training. En 1 keer per jaar een trainingsweek in Oostenrijk. Mijn allereerste nationale Puntenwedstrijd was in maart 2016 en eindigde ik meteen op een 2de plaats. Mijn passie is inmiddels wedstrijd skiën op zowel de borstelbanen in Nederland als in de sneeuw. Wedstrijden in de sneeuw doe ik in binnenland (sneeuwhal) en buitenland.

Ik wil mij graag elk jaar verder ontwikkelen en zal daarvoor nog meer moeten trainen. Dit is niet alleen trainen op de borstelbaan maar ook in de sneeuw in Oostenrijk. Daarbij zal ik ook meer fysieke training moeten doen.

Ook al is het skiën heel belangrijk vind ik het ook superleuk om met vriendjes te spelen. Dan speel ik wel het liefste buiten.

Mijn hobby’s naast het skiën zijn mountainbiken en skaten. Verder speel ik graag op de PlayStation.