Sponsors

Op deze pagina wil ik graag mijn sponsors bedanken. Als u mij ook wilt sponsoren neem dan contact met mij op zodat ik kan vertellen wat de verschillende mogelijkheden zijn (en wat u hiervoor terugkrijgt). Mijn contact gegevens vind u hier

MII BV – It’s AVision… Een frisse en onafhankelijke blik op AV

MII BV is een onafhankelijk adviesbureau en daardoor niet beperkt door producten. Hierdoor kunnen wij samen met u als klant op een totaal andere manier naar uw behoefte op het gebied van AV-functionaliteiten kijken. Een manier die uitgaat van uw werkprocessen zonder concessies te doen aan de veiligheid en het gebruiksgemak van de oplossing.

DAKA Race Department

WIM JAQUET RACE SKI SHOP WORDT DAKA RACE DEPARTMENT!

De samenwerking met diverse leveranciers is al beklonken en de 1e materialen zijn reeds besteld. Het aanspreekpunt van Race Department zal Renke de Boer zijn (oud-wedstrijd skiër en vertrouwd gezicht voor het Race Department). Samen met Hans Vial (masterbootfitter) zal hij jou voorzien van de beste materialen. Heb je nog vragen? IRenke de Boer zal je graag van dienst zijn. We zijn per email te bereiken op: racedepartment@daka.nl of via Facebook: facebook.com/dakaracedepartment

Flight Deck 53 is een trampoline- en free-running park gevestigd in de rijskmonumentale Clemenskerk in Hilversum. Bij Flight Deck 53 kun je vrij komen springen, jump of free-running lessen volgen of een bijzonder sportief kinderfeestje vieren in hogere sferen! 

Trampolinespringen is leuk voor alle leeftijden van peuter tot volwassenen. Voor de allerkleinste jumpfans van 1.5 t/m 6 jaar zijn er speciale Peuter & Kleuter jump uurtjes. Daarnaast ben je van harte welkom met je team, vriendengroep, BSO of school voor een jump clinic of evenement op maat. 

Ook U kunt sponsor worden

Wilt u ook sponsor worden neem dan contact met ons op. Als u in plaats van sponsor worden een donatie wil doen klik dan hier om deze direct online te kunnen doen.

Wil je Ruben Loos ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Ruben Loos. Voor jou een kleine moeite, voor Ruben Loos zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Ruben Loos. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Ruben Loos hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Ruben Loos weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Ruben Loos is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Ruben Loos niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Ruben Loos
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=10987