Sponsors

Op deze pagina wil ik graag mijn sponsors bedanken. Als u mij ook wilt sponsoren neem dan contact met mij op zodat ik kan vertellen wat de verschillende mogelijkheden zijn (en wat u hiervoor terugkrijgt). Mijn contact gegevens vind u hier

MII BV – It’s AVision… Een frisse en onafhankelijke blik op AV

MII BV is een onafhankelijk adviesbureau en daardoor niet beperkt door producten. Hierdoor kunnen wij samen met u als klant op een totaal andere manier naar uw behoefte op het gebied van AV-functionaliteiten kijken. Een manier die uitgaat van uw werkprocessen zonder concessies te doen aan de veiligheid en het gebruiksgemak van de oplossing.

DAKA Race Department

WIM JAQUET RACE SKI SHOP WORDT DAKA RACE DEPARTMENT!

De samenwerking met diverse leveranciers is al beklonken en de 1e materialen zijn reeds besteld. Het aanspreekpunt van Race Department zal Renke de Boer zijn (oud-wedstrijd skiër en vertrouwd gezicht voor het Race Department). Samen met Hans Vial (masterbootfitter) zal hij jou voorzien van de beste materialen. Heb je nog vragen? IRenke de Boer zal je graag van dienst zijn. We zijn per email te bereiken op: racedepartment@daka.nl of via Facebook: facebook.com/dakaracedepartment

Valuesupport

Valuesupport is dé partner op het gebied van advisering en inrichting van uw supportprocessen. Wij zijn specialisten op het gebied van veranderingstrajecten, concepten en processen op het gebied van huisvesting, werkplekinrichting en facilitaire dienstverlening. Valuesupport ondersteunt daarbij in projectmanagement, aanbestedingen en contracten.

 

Wilt u ook sponsor worden neem dan contact met ons op. Als u in plaats van sponsor worden een donatie wil doen klik dan hier om deze direct online te kunnen doen.

Ook kunt u mij helpen via http://sponsormeter.com/RubenLoosSkier.

Veel webwinkels zoals Booking.com, Wehkamp, Mediamarkt, Coolblue en nog veel meer partijen doen namelijk mee aan dit initiatief en sponsoren een klein percentage van het aangekochte bedrag aan mij. Het enige wat je hoeft te doen is de sponsormeter als favoriet opslaan op je telefoon of computer en al je online bestellingen via deze sponsormeter doen. Dit werk als volgt:

  1. Ga naar http://sponsormeter.com/RubenLoosSkier
  2. Zoek je webshop zoals bijvoorbeeld wehkamp, coolblue of mediamarkt
  3. Klik op de webshop en doe je aankopen zoals je dat normaal ook doet!