En weer een “een nieuw seizoen” bericht

Vorige post was ook al de aankondiging van een nieuw seizoen. Dat werd alleen een seizoen onder wedstrijden en met wat beperktere trainingsmogelijkheden. Gelukkig kon ik dankzij mijn NOC/NSF belofte status toch vrij goed trainen en ben ik veel gaan mountainbiken (nog meer) en fitnessen om in ieder geval goed in conditie te blijven.

Wat dat betreft heb ik bij de lange palen een mooie start gehad. Ik heb dit in alle rust kunnen trainen nu ik dit jaar start bij de U14 (jongens onder de 14, je zit 2 jaar in een leeftijdsgroep) waar de korte paaltjes (stubbies) ingewisseld worden voor de lange palen.

Dit jaar lijkt in ieder geval beter te starten nu het erop lijkt dat de Lowland Championships 2021 gewoon door kunnen gaan (Lowland Championships). Ook dit jaar ben ik weer geselecteerd en ik kijk uit naar een supergave internationale wedstrijd. Naast de enorme leuke ervaring en weerzien van vrienden uit andere Nederlandse en buitenlandse teams is het ook leuk om te zien waar ik sta in deze groep (Zou gaaf zijn als ik weer op podium kan komen net als in 2018 toen ik hem won bij de U10).

Nu maar hopen dat we ook de N(J)K’s en alle andere wedstrijden gewoon kunnen doen dit jaar. Ik hou jullie op de hoogte

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.