Nieuw Seizoen, nieuwe kansen

Langzaam maar zeker zijn we weer aan het toewerken naar het nieuwe seizoen. Ondanks dat het allemaal anders is gelopen door Corona toch mijn NOC/NSF talentenstatus gehaald. Dit jaar dus een mooi programma als talentskiër waarbij er vanuit het NOC/NSF extra eisen aan het programma worden gesteld (maar er voor school weer voordelen aan zitten).

Ook zijn inmiddels de nieuwe ranglijsten bekend. Dit is lijst 1, de 1ste ranglijst van het seizoen. Op de lijst voor het komende seizoen sta ik 1ste op de slalom en 2de op de reuzeslalom dus dat is een hele fijne uitgangspositie waar ik erg blij mee ben. Komend seizoen mijn best oen om op beide lijsten als nummer 1 te eindigen:)

Eerste 2 trainingskampjes in de sneeuw (Landgraaf) zitten er al weer op en de 3de komt er al bijna aan. Ook eerste conditiekampje gehad (met veel mountainbiken in Landgraaf) en tweede kampje komt eraan. Daarnaast mijn sportmedische keuring op Papendal achter de rug en een nulmeting voor mijn kracht en conditieschema’s dus wat mij betreft mag het allemaal weer vol van start gaan.

Als Corona geen roet in het eten gooit is er in september al weer de eerste wedstrijd. De Indoor Lowlands Championships 2020 (https://www.lowlandchampionships.com/) waarvoor ik de uitnodiging heb mogen ontvangen van de Nederlandse Ski Vereniging. Deze wedstrijd is alleen op uitnodiging en is een wedstrijd tussen de lage landen (landen die in principe geen eigen ski gebied hebben). Dit zijn Denemarken, Schotland, Wales, Ierland, Engeland, België, Luxemburg, Nederland en vanaf deze editie nu ook IJsland.

2 jaar geleden bij de U10 heb ik hem gewonnen.

Laten we hopen dat het nu een mooi en langs sportjaar mag worden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.