Winter is coming

Afgelopen zomer uiteraard bezig geweest de kracht en conditie mooi op peil te houden met 2 keer een 3 daags trainingskamp, veel fietsen, wat surfen en gelukkig ook wat vakantie en daarnaast ook gestart met kickboxen als mooie aanvulling en extra uitlaatklep.

Inmiddels is het moment gelukkig weer aangebroken om de sneeuwhal in te gaan voor de structurele trainingen. De trainingen gaan komende week weer van start met twee maal conditietraining en twee maal skitraining in de week. Dit jaar dus alleen nog in de sneeuw en niet meer op de borstels.

Nu hard trainen voor de eerste wedstrijd van het seizoen, de Lowlands Cup (https://www.lowlandchampionships.com/history/). Het zal een zware wedstrijd worden omdat ik inmiddels van de U10 naar de U12 ben gegaan maar ik heb er onwijs veel zin in om mijn titel te verdedigen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.