Kidscup sneeuw finale

Het wedstrijd seizoen is bijna ten einde. Nog 1 wedstrijd eind mei maar de belangrijkste wedstrijden zitten erop. Afgelopen weekend de SNM cup afgesloten met een 3de plaats (op 0,04 seconde van de nummer 2) en de laatste wedstrijd uit de KidsCup sneeuw in Landgraaf. Deze laatste wedstrijd was in mijn geval ook bepalend voor de winst van de hele serie (Thijn en ik hadden een gelijk puntenaantal dus de winnaar van deze wedstrijd was ook winnaar van de serie). Na de eerste run van deze finale stond Thijn er net iets beter voor maar na een super tweede run uiteindelijk met 0,03 seconde voorsprong gewonnen. Een winst waar ik superblij mee was en die dus ook de winst van de hele serie opleverde.

Deze 3de plaats en de 1ste plaats waren beide wel goed voor een mooie puntenverbetering waardoor ik voor het komende seizoen als ik naar de aspiranten 2 (U12) ga in ieder geval al beging in de top 10. Een mooi uitgangspunt om te groeien en een mooi doel om toe te werken naar de top 3 binnen de U12

Terugkijkend was mijn eerste seizoen in de sneeuw, waarbij ik sneeuw naast de baan heb gedaan, een uiterst succesvol seizoen waar ik met veel trots op terugkijk. Veel geleerd en genoten, mooie trainingsreizen, sterke mentale groei en heel veel mooie podiumplekken. Komende zomer zorgen dat ik lekker fit blijf door te springen op de trampoline en veel te fietsen en dan volgend seizoen weer lekker veder groeien.

Ernest Selleger (https://www.facebook.com/ernest.selleger) en

Remco van de Berg (https://www.facebook.com/247sportphoto/)

Bedankt voor alle mooie foto’s weer dit weekend

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.