2de plaats bij het Nederlands Kampioenschap Skiën op de baan

Afgelopen zondag, 17 maart was het zover. Het Nederlands Jeugd Kampioenschap Skiën op de baan bij Alpineworld in Oss (supergoed georganiseerd). Ik had mij eerder dit jaar al gekwalificeerd voor het NJK indoor in de sneeuwhal en het NJK in Oostenrijk op de sneeuw maar nu ook het NJK op de borstelbaan. Als Aspirant 1 (U10) mocht ik uiteraard meedoen met de Snowstar race (het NJK voor de U10) en ik ben daar 2de geworden.

Wat een dag. 2de bij de U10 en 5de bij de U12

Na de Snowstar mocht ik ook meedoen met het NJK U12 omdat ik in de top 3 sta op de nationale ranglijst bij de U10 op de baan. Bij het NJK U12 ben ik na 2 runs als 5de geëindigd. Een super prestatie daar ik moest strijden bij de aspiranten 2. Dit geeft een goed gevoel alvast voor de baan ranking voor mijn debuut volgend jaar bij de aspiranten 2.

Mijn runs op het NJK bij de U10 en de U12

Nu op naar de laatste wedstrijden en dan start de voorbereiding voor het nieuwe seizoen alweer. Ik hoop dat het komende seizoen weer net zo’n succesvol seizoen gaat worden maar met wat hulp van jullie moet dat lukken. Volg me op:

https://www.facebook.com/Rubenmaximeloos/

https://www.instagram.com/rubenmaximeloos/

en help me met sponsoring. Uiteraard mag je direct via de site doneren of je aanmelden als sponsor maar je kunt natuurlijk ook sponsoren zonder dat het je geld kost (en mij wel geld oplevert). Dat kun je doen via mijn sponsorlink (http://sponsormeter.com/RubenLoosSkier). Hier kun je bestellen op de manier waarop je dat altijd deed met dezelfde voordelen en tegen dezelfde prijzen alleen krijg ik er ook wat van.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.