NJK Indoor

Wat een weekend. Vrijdag nog heerlijk kunnen trainen met Snowsports Academy Racing in Landgraaf bij Snowworld waar zaterdag de kidscup was. Naast dat het de eerste Kids   Cup sneeuw was uit de serie was het ook meteen de kwalificatie voor de finalerun van het Nederlands Jeugd Kampioenschap Indoor Skiën (NJK Indoor – https://www.wintersport.nl/vereniging/nk-alpineskien-indoor) waar de snelste 10 jongens en de snelste 10 meisjes van de aspiranten overal (u10 en u12 samen) zich kwalificeren. Hier heb ik mij als 7de gekwalificeerd en was ik de enige aspirant 1 (u10) die mee mocht strijden in de finalerun waar ik uiteindelijk 5de werd (achter 4 jongens uit 2007).

 Op de Kids Cup Sneeuw zelf had ik een eerste plaats bij aspiranten 1 heren (u10) en hierbij ook weer lekker wat van mijn punten af weten te snoepen. Zondag was er nog een Nationale Puntenwedstrijd op de baan in Oss waar ik 2de ben geworden. Al met al dus een superweekend en nu al zin in volgend weekend met een nieuwe wedstrijd.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.