Summercamp

In Nederland hebben we een hittegolf maar ik zit lekker binnen in de hal. Deze week een summercamp van mijn sneeuwteam – Snowsports Academy Racing waarbij we trainen bij Snowworld in Landgraaf. Een super intensieve week waarbij we met 3 skiërs en een trainer zijn om zowel aan onze techniek als onze conditie te werken. Heerlijk om zo ook in de zomer nog bezig te zijn met het skiën. Het conditie gedeelte buiten is met deze hitte alleen wel even afzien.

Daarnaast doe ik natuurlijk ook genoeg andere sportieve dingen zoals fietsen op de racefiets en mountainbike, surfen of zeilen. Zo kom ik de zomer heerlijk fit door om vanaf september weer te kunnen knallen op de baan en in de sneeuw.

Om zo te kunnen blijven trainen heb ik inmiddels ook een account aangemaakt op sponsormeter. Hierbij kun je gewoon via je favoriete webshop blijven bestellen en betaal wat je normaal ook betaald maar omdat je er via mijn sponsormeter pagina naartoe gaat krijg ik van de webshop een donatie. Hoe eenvoudig is het dus om mij te helpen. Ga naar mijn sponsormeter (http://sponsormeter.com/RubenLoosSkier) en kies je webshop. Vanaf daar kun je gewoon net als altijd bestellen wat nog leuker is als je weet dat je mij daarmee helpt  .

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.