Change a winning team

Het is nu echt. Vorige week een flitsende start gehad bij Snowsports Academy Racing. Op de clubkampioenschappen mijn debuut gemaakt als sneeuwskiër bij Snowsports Academy Racing in Snowworld Zoetermeer en meteen 1ste geworden bij de aspiranten 1 (moest even jasje lenen voor podium foto). Hiermee is het officieel en zal ik het  komend seizoen alle sneeuwtrainingen (hal en buitenland) via Snowsports Academy Racing doen.

Voor het skiën op de borstelbaan blijf ik gewoon bij de Wolfskamer in het Wolfskamer Alpineteam. Ik zal dus de baantrainingen en baanwedstrijden bij het  Wolfskamer Alpineteam doen.

Gaat een druk maar heel gaaf jaar worden op de baan en in de sneeuw. Ik heb er nu al zin in en ik ben dus druk bezig te zorgen dat ik straks bij de start van het seizoen topfit ben

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.