Laatste puntenwedstrijd van het seizoen

Laatste puntenwedstrijd zit erop. Dit seizoen is nu voor zowel de baan als de sneeuwwedstrijden afgesloten en ik ben erg tevreden. Gister in de Laatste sneeuwwedstrijd bij Snowplanet in Velzen een prima 8ste plaats gehaald (4de uit mijn geboortejaar). Ondanks dat ik “slechts” 8ste was toch mijn punten kunnen verbeteren en ik durf nu wel met meer vertrouwen naar de startlijsten voor komend seizoen te kijken. Ze komen pas in juli maar zowel de startlijst (plaatsingslijst) voor de baan (2de plaats) als de slalom (3de plaats) een top 3 notering en voor de Reuzeslalom een 4de plaats. Nu zorgen dat ik ook in de zomer fit blijf en sterker wordt door lekker veel te fietsen, skaten, parcours te doen in de tuin en te fitnessen zodat ik in het nieuwe seizoen nog meer progressie kan boeken

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.