Zomerseizoen

De baantrainingen zijn nu echt afgelopen omdat het te warm wordt maar de haltrainingen zijn nog zeker niet afgelopen, die gaan gewoon door tot de schoolvakantie.

Wel wordt het buiten steeds mooier weer dus heerlijk veel fietsen, parcours in de tuin maken, slackline opspannen en fitness. Een poll op Instagram leverde een gelijk aantal stemmen op voor Fiets foto’s en Fitness foto’s. Ik zal dus vanbeide mijn belevenissen met foto’s bijhouden.

Vandaag alvast een racefiets gekocht. Ik heb er lang voor gespaard en kon hem vandaag eindelijk kopen (met een klein beetje hulp van papa). Naast de mountainbike dus nu ook een racefiets. Morgen meteen een stuk fietsen. Het doel is natuurlijk zo fit mogelijk de zomer door en er liever fitter uitkomen dan dat we eraan begonnen zijn (zal moeilijk worden 🙂 ) De Vos Fietsen in Zwanenburg bedankt voor de superservice.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.