Hoe wil ik mijn ambities waarmaken tot seizoen 2020/2021

Om mijn groei de komende jaren vorm te kunnen geven ben ik samen met mijn ouders èn mijn trainers bezig met de planning hiervan.

Het basisprogramma bestaat uit wekelijke skitraining op de baan èn in de sneeuwhal. Daarnaast minimaal 1x per week begeleid kracht/conditietraining. Aanvullend staan er een aantal trainingsweken in Oostenrijk en/of sneeuwhal op de agenda (minimaal 4 per jaar, maar we streven naar 7 per jaar). En uiteraard deelname aan (inter)nationale wedstrijden zoals NK sneeuw (in Oostenrijk) en het NK baan (in Nederland).

Daarnaast wil ik hard werken om te zijnertijd een talentstatus toegekend te krijgen bij het NOC*NSF. Die heb ik nodig om straks mijn sport ook op de middelbare school te kunnen blijven uitoefenen.

Aan bovenstaande planning zijn kosten verbonden. Kosten voor materiaal, kleding, trainingskosten, reis -en verblijfskosten in Oostenrijk en deelnamekosten aan wedstrijden. En naarmate ik groei ( qua lengte, leeftijd èn qua prestaties) nemen de kosten ook toe.

Topsport gaat helaas gepaard met aanzienlijke investering in tijd en geld. Om de ambitie mogelijk te maken kunt u helpen als sponsor en we hebben hier een aantal mogelijkheden voor bedacht. Als u ons hierbij wilt helpen neem dan even contact met mij op.

Afhankelijk van het sponsorbedrag zijn er ook mogelijkheden tot het maken van content voor social media met uw product en mij in de hoofdrol.

Daarnaast zijn er mogelijkheden tot het adverteren op de dakkoffer (die in de winter erg vaak op de auto zit).

Andere opties zijn uiteraard ook altijd bespreekbaar. Neem voor sponsoring contact op met mij zodat we kunnen kijken wat het beste past.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.