Laatste Puntenwedstrijd op de baan van het jaar

De laatste NPWB (Nationale punten wedstrijd baan) zit erop, de Wolfskamer Trofee. Alleen nog een aantal wedstrijden in de sneeuw en de laatste wedstrijden van de clubkampioenschappen. Tijd om terug te kijken op mijn eerste jaar als Aspirant 1. Begonnen op de 5de plaats op de nationale ranglijst en ik zal eindigen op plaats 3. Door het jaar heen een geweldige verbetering van mijn punten en positie waardoor ik met veel vertrouwen mijn 2de jaar als Aspirant 1 inga. De achterstand op de nummers 1 en 2 van de lijst is overzichtelijk (maar niet makkelijk te overbruggen, zij zijn ook erg goede skiërs).

Straks nog wat wedstrijden en trainingen in de hal en dan de zomer in. Lekker veel fietsen.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.