4de plaats op NJK indoor

Het is heel even stil geweest maar ik ben erg druk geweest met trainen (en school). Inmiddels zit het eerste trainingskamp op de Gletsjer in Oostenrijk (Kitzsteinhorn bij Kaprun) er weer op en sta ik op het punt om voor het tweede trainingskamp weer terug te gaan naar Kaprun. Morgenochtend vroeg in de teambus om de komende week weer lekker te trainen als voorbereiding op de volgende reeks wedstrijden.

Vorige week hadden we wel de eerste wedstrijd van de Kidscup Sneeuw. Dit is een superleuke wedstrijdserie met de eerste en laatste wedstrijd in Nederland en de tussenliggende 3 wedstrijden in Oostenrijk. Vorig jaar bij de U10 heb ik de serie gewonnen maar dit jaar zal dat een stuk lastiger zijn als jongste in een nieuwe leeftijdscategorie (de U12).

Na 2 geweldige runs wel een mooie 4de plaats behaald waar ik enorm blij mee ben. Wat nog gaver was dat de beste 10 aspiranten (U12 en U12 samen) zich plaatste voor het NJK aspiranten. Hier ben ik in de finalerun 4de geworden. Ik heb dus zowel de kidscup als het NJK zelf als 4de afgesloten. Hier ben ik super tevreden mee, zeker omdat ik ook nog mijn punten heb weten te verbeteren.

Beide runs van de Kidscup wedstrijd en daarna de finalerun van het NJK indoor achter elkaar

Op naar de volgende wedstrijd – 27 december in Oostenrijk en tot die tijd lekker trainen in Nederland en Oostenrijk.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.