De nieuwe lijstjes – ze zijn er weer

En hoe. Om maar meteen met de deur in huis te vallen………….

Ik sta nummer 1 op de nationale ranglijst voor de Reuzeslalom bij de jeugd.


Voor de baan en de slalom slechts een kleine verandering. Op de baan sta ik weer gewoon 2de bij de jeugd op de Slalom en in de sneeuw 3de bij de jeugd op de Slalom.

Hier is dus niets veranderd anders dan dat iedereen weer progressie heeft geboekt en ik ook maar voor de Reuzeslalom heb ik een reuzesprong gemaakt en sta ik nummer 1. Dit jaar komen er geen Reuzeslalom wedstrijden meer dus dat blijft nu zo tot het najaar. Ik ga me nu dus focussen op de slalom op de baan en sneeuw (van beide zijn er nog een paar de komende periode).

Maar nu eerst de snowstar baan (de U10 waar ik in zit) en het NJK baan (U12 waarvoor ik mij gekwalificeerd heb) komend weekend. deze week nog even trainen en dan hard aan de bak., Zin in!!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.